Shopping på Iherb.com


Fikk ny pakke fra Iherb i dag!

 

Iherb.com er en av mine favorittsider på nett. Mye fordi det de selger er naturlig og allergivennlig pluss at de har en del bra non-food der. Som vanlig i mine innlegg, klikk på røde ord for linker.
Handlet veldig mye der rett før jul, handlet faktisk en del julegaver derifra også som ble veldig godt mottatt!

Men tidlig i år endret de fraktprisene og det blei tungvindt å få pris og vekt til å gå oppiopp.
Endte med at jeg i 3-4 mnd ikke bestilte derifra, helt til jeg gikk tom for noen favoritter å bare måtte bestille det!

Det har blitt et puzzlespill å få bestillt nå, bikker man 40$ får man rabatt på frakt, men det må ikke veie for mye, også må det jo ikke komme på over 350kr totalt pga tollen i norge. Men veier pakken under 1,8kg er ikke summen noe stress. BAH! For et slit!  Har i flere tilfeller puttet på lette ting som leppepomader for å komme over 40$ for å få billigere frakt, jeg bruker leppepomade hele tiden så det får jeg aldri nok av uansett.

Her er printscreen av min siste bestilling.
Det kostet totalt 30,56$ + 7,12$ i frakt siden totalvekten bare var på 1,38kg.
Siden jeg er ganske fersk i blogging vet jeg ikke hvorfor bildet blei så blasst, men samme det, liker til hver ting ligger under.

 
1.
Kokkos chips Fra merker Bare. Disse er veldig gode! Knaser og smaker godt. En favoritt!

2.
Kjølende/isende sports krem Skikkelig bullshit! Den luktet svakt av tannkrem men kjølet ingenting i det heletatt! Denne gikk rett i søppla!

3.
Ansikts skrubb/peeling Denne er jeg kjempefornøyd med å har allerede en til på vei! Små korn som gjør det enkelt å bla.a skrubbe nesa.

4.
Blitex leppepomade 3-pack. Kjøpte denne pga at det var 3 stk, det var solfaktor 15 og jeg liker merket. Isende følelse i starten, eucalyptus i denne. Kommer til å kjøpe igjen ja.

5.
Nivea leppepomade med bringebær. Denne synes jeg ikke noe om, den var klissete og jeg blei lyselyserosa på leppene, på avstand så det ut som jeg hadde drikki melk... Likte ikke følelsen av den på leppene, kjøper ikke igjen.

6.
Nivea leppepomade Vitamin swirl. Likte denne, gir en svak rosa glans. Lukten er svak men jeg litt usikker på om jeg liker eller ikke, jeg bruker den. Kjøper kanskje igjen.

 

Skal du handle på Iherb for første gang kan du bruke denne linken eller denne rabattkoden: MZV825
Husk å puzzle litt med vekt/sum for å få lavere frakt ;)

 

#Trollblomst #Iherb  #Rabattkode #Leppepomade #MZV825 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits