Litago Lettere Sjokolademelk er Laktosefriiiii!Var på kiwi å handlet lunsj for et par dager siden, også så jeg til min store glede at Litago har fått en laktoseredusert variant! Den er også en lettere variant og har vistnok kun 1,5% tilsatt sukker.
Har kun sett den en gang og det var på Kiwi, de har den sikkert i alle butikker for den butikken jeg var i var knøttliten og hadde et relativt dårlig utvalg generellt.
Drakk mange liter med dette på ungdommskolen, hver lunsj shoppa jeg Litago i storefri, og hver dag hadde jeg vondt i magen siste halvdel av skoledagen. Jeg kjente da ingen med noen form for allerigi bortsett fra nøtter så det var ikke i tankene mine engang at det var derfor jeg hadde vondt i mangen. Det fant jeg ut mange år seinere. Det er godt vi er så opplyste om matallergi som vi er nå, det hjelper mange vonde barnemager


Den var litt tam i sjokolademaken, men bortsett fra det var den helt ok. Kjøper den nok igjen med det første, med mindre de tilsetter med sjokolade. ;) For dere som ikke liker sterk sjokolademelk er nok denne perfekt!


De prøver å være morsomme... Noe så teit! Jeg dro ikke engang på smilebåndet, men jeg lettet øyebrynet i oppgitthet...  Hvem er det som blir helt "kjørt i armen" av å riste noe i 2-3 sekunder. Rett og slett et skremmende dårlig forsøk på humor.  "Snopingmiddel" ?!  Jeg blir flau. Sååå flau!!


Har du smakt denne?

 

#Trollblomst #Laktoseredusert #Litago

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits