VEGAN soyais med sjokolade!


Var en dag innom helsekosten en dag da jeg så fryseskapet og denne isen! Måtte jo så klart kjøpe den! En etterligning av en normal is UTEN melk :) Den var mer enn dyr nok!
Alt i alt var isen altfor søt og det blei for mye sjokolade som gled av i store flak, siden den ikke var spesielt god lot jeg den falle på bakken. Den var litt plastikkaktig...  Selve "fløteisen" spiste jeg opp, men jeg smakte ikke en eneste anelse av pære... Kommer nok ikke til å kjøpe den igjen.  Smakte i grunn bare vanlig svak vannilje. Jeg er allikevel positiv til denne isen fordi den er etanes, og allergivennlig. Det er sikkert mange andre som liker søte ting som sikkert elsker denne. Har du ikke smakt den så er det verdt å teste! Vet at den selges på noen Ica og Meny butikker også. Side2 har testet den og der fikk den terningkast 5 og 6.
Se testen her. Det er en soyais og den er 100% vegetarisk.

Har du smakt denne?


#Trollblomst #Tofuline #Soyais #Vegan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits