Kokkos chips fra "Bare"Kokkos chips med smak av honning. Smaker netsen litt før søtt.  De er bakt, ikke friterte. De knaser godt uten å være for harde. 100% naturlige er de også.
Det som er skikkelig latterlig er at posen består av over 50% luft! Snakk om miljøskading og forsøppling. Kommer til å kjøpe flere av denne, selvom den blå posen i samme serie er min favorit, den er uten tilsatt smak - kun kokkos.


Her er bilde av innholder FØR jeg smakte. Så det er ganske lite i posen, men allikevel så er det en del i posen når man begynner å spise. De er glutenfri og inneholder null transfett.
Link til den med honning her.
Orginal kokkos her.
Sjokolade her.

 Skal du handle på Iherb for første gang kan du bruke denne linken
eller bruke rabattkoden: MZV825
Jo nærmere 40$, lavere blir frakten!

Har du smakt noen av disse?

 

#Trollblomst #Iherb #Rabattkode #MZV825

9 kommentarer

Kristina Gumpen

08.08.2015 kl.15:14

Angående kommentaren din om C9:

Har ikke trent så mye, har hatt en gåtur på 30 min nesten hver dag, og har jogget 1 gang.. Se resten av innleggene mine for å se hva jeg har gjort :-) jeg har fulgt C9 programmet, å bare spist frukt og grønt i tilleg, fra "den frie listen" som står i et hefte du får med :-) du skal få lov til å være i mot det, men synes det blir drøyt å kalle det piss når det funker.. Å hvis det ikke funker så får du pengene igjen, er 365 dagers garanti :-) selvfølgelig handler det om trening og kosthold, man går ikke ned i vekt av å sitte på sofaen å spise chips! :-P koster en del ja, men jeg har stått stille på vekta i 4-5 uker, så jeg fant ut jeg skulle prøve.. For hvis man ikke er fornøyd eller legger på seg fort igjen, får man pengene igjen :-) jeg har alltid vært i mot å telle kalorier osv, å jeg kommer ikke til å fortsette med det, men jeg gjorde det i 1 uke - og gikk ned nesten 2 kg. Og inn 20 cm... Det funker :-)

Trollblomst

08.08.2015 kl.15:18

Her er kommentaren jeg la igjen hos deg:

"Og hvor mye ekstra trening har du gjort i disse 9 dagene iforhod til vanlig?

Og hvor påpasseig ar du vært med kostholdet i disse 9 dagene?

Jeg er helt i mot dette C9 pisset, for alt handler om trening og kosthold. Og det er klart men er jævlig påpasselig med dette når man betaler 1500kr for en c9-pakke! hahaha"

Kristina Gumpen

08.08.2015 kl.15:38

Og svaret mitt er over..

Trening: Jeg har ikke trent så mye, bare gårurer på 30 min.. Og 1 joggetur.. Til vanlig jogger jeg 3 ganger i uka, jeg har altså jogget mindre.. Men har gått noen avslappende turer på 30 min..

Kosthold: jeg har fulgt C9 programmet.. Har ikke spist noe jeg ikke skal, men har kanskje hatt litt mer olje til steking av mat enn det som står.. Har også spist frukt og grønt i tillegg til programmet :-)

Det er helt greit at du er i mot det, men synes det blir drøyt å kalle det piss når det funker :-)

Trollblomst

08.08.2015 kl.15:43

Altså du har spist annerledes enn vanlig, derfor forrandringer. Skjønner ikke hvorfor folk må kjøpe seg en dyr pakke med noe væske for å gidde å endre kostholdet sitt.

Kristina Gumpen

08.08.2015 kl.15:52

Tror du skal lære deg litt mer om C9 før du kommer med flere påstander :-P haha

C9 er en detox.. Jeg forandret kostholdet mitt for 5-6 mnd. Siden (ikke etter jeg kjøpte c9).. Men stod stille på vekte de siste 4-5 ukene, så trengte en kick-start :-) selvfølgelig har jeg spist annerledes, dag 1 og 2 drikker du kun aloe vera, fiberdrikk og shake.. Dag 3-9 drikker du også det, men du kan også spise middag med 5-600 kalorier. Det går ikke ann å leve sånn, derfor den varer i bare 9 dager.. Nå som jeg er ferdig fortsetter jeg med samme kosthold jeg hadde før disse 9 dagene :-) så, man kjøper ikke "en dyr pakke med væske for å gidde å endre kostholdet" man kjøper det for å rense kroppen, og for å få en kick-start på vektnedgangen :-)

Katharina

08.08.2015 kl.15:57

Grunn til at det alltid er mindre potetgull enn hvor stor pakken er , er pga at vist de fyller den helt opp blir det bare å være fos igjen i posen å ingenting hele flak :P

Trollblomst

08.08.2015 kl.16:28

Kristina Gumpen Skjønner at du vil forsvare deg siden du har brukt penger på dette. Men jeg står fortsatt på mitt! Du trenger ikke gjenta deg selv flere ganger å siden min nå. Ha en fin dag.

Trollblomst

08.08.2015 kl.16:29

Katharina LITT luft i posene er så klart bra så ikke alt blir most, men herregud, det her er jo litt overdrevet mye luft da! ;)

Kristina Gumpen

08.08.2015 kl.19:45

Jeg "forsvarer" meg ikke, jeg forklarer deg hvordan det er, for du har tydeligvis ikke peiling. Å grunnen til at jeg har gjentatt meg noen ganger er fordi du tydeligvis ikke skjønte hva jeg mente. Å ja, du skal få lov til å stå på ditt, som sagt; det er helt greit at du er imot det.. Virket bare ikke som du visste helt hva det var du var i mot.. Man burde sette seg inn i tingene før man bestemmer seg for å være i mot det, derfor jeg prøvde å lære deg litt, så kan du være i mot det så mye du vil :-)

Å siden du var "frekk" på min blogg, kan jeg gjenta meg så mye jeg vil på din.

Ha en fin dag ja.

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits