Gå ned i vekt med tåringer!

 


Vi gjør alle ALT for å gå ned i vekt! Det har så klart produsenter av diverse duppeditter forstått, så de lager en masse piss som vi kjøper i tro om at det skal fungere!
Bare se på disse tåringene her. De lover at man skal gå ned i vekt.
De koster stusslige 6kr pr par, men selgeren har allikevel tjent over 8700kr kun på denne annonnsen ! og som vi som har handlet på ebay veit at en ebayselger sjelden bare en annonnse med samme varen ute! Det overrasker meg at pdd har selgeren i linken solgt 1512 par av disse. Jeg har faktisk ikke kjøpt disse selv, men jeg har sett flere i ebayuppene på facebook som har kjøpt og testet, de sier overraskende nok at de ikke funker.... Kan forstå at folk tester til den knøttlille summen, men logikken min forstår ikke hva 2 gummiringer rundt storetåa har med vektnedgang å gjøre. Morsomt er det no anyway!
Når skal idioter forstå at det er matinntak og bevegelse som styrer vekta.... 

 

 

 #Trollblomst #Ebay #Lettlurt #Vektnedgang

2 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

07.09.2015 kl.02:25

Hahahaha 😂 genialt!

Hellaaa

01.12.2015 kl.19:23

Syns slike ting blir for teit og reklamere for. Hadde selv aldri ville gått i en slik felle. Alt handler om kosthold og aktivitet, ikke noen tåringer.. Finnes ingen mirakel kur på dette omerådet,man må jobbe selv med å komme ned. Slankegreier kan funke men for en liten periode, men hjelper lite når man kutter ut disse produktene og går opp dobbelt i vekt nesten.

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits