4 billige Julegavetips til Baby fra IherbDette kjøpte jeg til babyen til ei venninne før de visste kjønnet. Kjønnsnøytrale farger som passer begge kjønn.
Noe kan brukes med det samme, det andre kan brukes de neste måndene, noe som er supert fordi de fleste kjøper ting som må brukes med en gang. Ofte sitter foreldrene med en drøss av gaver beregnet på å bli brukt den første månden, som de faktisk aldri rekker å bruke. Tenk heller litt fremover når du skal handle til blivende foreldre.


Alle disse 4 tingene koster under 200kr inkl frakt. Så her kan du faktisk legge inn noen småting til om du ønsker.
Frakten på dette er faktisk bare påå 35kr fordi det veier under 1,8kg.
Er man obs på vekta får man faktisk ganske mye for lav porto!

Løven på bildet kan komme i 3 varianter. Ape, løve eller elefant. Har forstått at de plukker tilfeldig....
Den er uansett superfin! Bra kvalitet, god og myk med bitegummi og knitrelyd. Link her.

Biteringen med pingvin har de visst sluttet med, men det er mange andre alternativer på iherb i flere farger. Se linken her.

Skjeene har jeg kjøpt til alle nyfødte rundt meg de siste 2 åra, og alle elsker dem! Både foreldrene og barna. Link her.

De to smukkelignende greiene er for å legge fruktbiter og lignende i for at barna ikke skal sette småbiter i halsen. Geniale. Link her.

Om du synes det er stusselig å "bare" gi disse 4 tingene i gave kan du kjøpe en bolle med disneyfigur eller en bolle som kan brukes til grøt etterhvert. Også pakker du den inn i cellofan med rosa eller blått silkebånd!
Det er uansett bedre å gi bort noe lite som er nyttig, enn mye som blir liggende å støve!

Husk å bruk rabattkoden MZV825 for å få rabatt på første ordre!

 


Aner ikke hvorfor bildet mitt ble så syyykt uskarpt, veit du så tips meg gjerne! Det er screenshot om det her noe å si...?

 

#Trollblomst #Iherbtips #Iherbjulegave #Rabattkode #Mzv852

 

2 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

10.11.2015 kl.23:51

Så gode tips :D

Trollblomst

10.11.2015 kl.23:52

Sofie Caroline Nilsen

Takk! Absolutt :D

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits