3 Bomkjøp fra Iherb

Bomkjøp Iherb del 1

1
Svart afrikansk såpestykke fra Iherb. Link her.
Jeg kjøpte denne for en stun siden for å fylle opp "kvoten" for å få med meg mest mulig for fraktsummen.
Ble veldig nysgjerrig på denne siden jeg hadde lest så mye bra om den. Den har nesten 8700 tilbakemeldinger, de fleste med 4 og 5 stjerner. Tipper langt over 10.000 har kjøpt denne, fordi noen har gjort gjenkjøp og noen ikke gidder å gi stjerner.
Så.... da kjøpte jeg denne da.. Spent reiv jeg av den lille esken å småjogget inn på badet for å teste denne. Til min store overraskelse blei jeg svart på hendene, og vasken min! Måtte faktisk vaske både hendene mine og vasken med annen såpe isteden. Det så ut som noen hadde vasket arbeidshendene sine der. Også så tørr jeg blei på hendene etter å ha brukt den et par ganger! FYSJ! Fatter ikke hvordan så mange kan skrive at de vasker hele kroppen og håret sitt med denne!? Det eneste positive jeg fant med denne var at den ikke er testet på dyr!

2
Deep sted, hånd skrubb med spearmint! Link her.
Jeg som får så tørre hender når det blir kaldere ute tenkte at denne var perfekt for meg! En skrubb med forfriskene spearmint! Så feil kan man ta.Tuben er drithard, klemte alt jeg kunne uten å få ut noe. Pøvde å legge den i varmt vann for at innholdet skulle bli mykere. Endte seriøst med at jeg fikk tråkket ut litt krem!! (WTF!) Kremen virka ålreit når jeg smørte den på meg, men når jeg skulle skylle den av var det som å vaske av smør! For noe griseri! Blei ikke veldig mye mykere heller, og spearminten merket jeg ingenting til, luktet utrolig lite. KJØPER IKKE IGJEN jeg har smør i kjøleskapet! Dritskuffa! har sett at de andre luktene i samme serie har fått bra feedback. Håper jeg var uheldig å fikk en feilproduksjon!?

3
Luktfri vasketabletter til vaskemaskin. Link her.
Denne kjøpte jeg fordi jeg liker lukten av skyllemiddel bedre enn av noen vaskemidler. Så i mitt hode var denne perfekt! Så klart, helt til jeg prøvde den.... Jeg håper noen som leser dette kan fortelle meg at jeg brukte de feil så jeg kan gjøre ett nytt forsøk... jeg la de ihvertfall i den vanlige vaskemiddelskuffen. Skulle den vært lagt rett imellom klærne? Denne smuldret seg ikke ordentlig opp å alle klærne fikk små rester av denne på seg. Måtte vaske alt igjen med et annet vaskemiddel.


Rabattkode MZV852 om du skal handle for første gang. Husk å vær obs på at vekten er under 1,8kg så slipper du unna med frakt på 35kr :)

Har du testet noe av dette? Hvordan var isåfall din erfaring vs min?

#Trollblomst #Iherbtips #Bomkjøp

2 kommentarer

Hellaaa

01.12.2015 kl.19:12

Oi så kjipt, man kan fort bli lurt ja. Har aldri testet noe av dette selv, men jeg kjøpte ett produkt tidligere men det var ikke på nett. Det var tannbleking smilelab som alle bloggere og andre folk skrøt så fryktelig av hvor bra og hvor hvite tennene ble. Noe jeg så på før og etter bilder på andre sine blogger. De hadde jo kritt hvite tenner mens de remsene på tennene var på og etterpå, mens når jeg selv prøvde det ble jeg ikke hvit med remsene på tennene og forskjellen etter behandlingen var virkelig ikke stor. Bare bittelitt hvitere på tennene enn tidligere, så det var en stor skuffelse og den følelsen å kaste vekk 500,- på noe som virkelig ikke gjorde det andre skrøt den opp i skyene for var en kjip følelse gitt.

Trollblomst

01.12.2015 kl.19:45

Hellaaa Jeg stoler fint lite på hva de kjente bloggerne anbefaller ass! Alt de anbefaller får de betalt for å skrive positivt om! Pluss at de er jævla gode på photoshop hele gjengen som er på topp 20 ellerno på blogglista! :p

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits