Desember = Risgrøtens måned!


Det er desember og tid for risgrøt! Toro sin laktosefrie grøt er genial og god! For 29kr får man en porsjon grøt på 3 min!
Det eneste jeg må tilføre er en klatt med smør. Siden jeg er laktoseinntollerant bruker jeg tine sin blå mellange uten melk.
Du må ikke lage hull i plasten før du setter den i microen. Sett den inn som den er, og når den er ferdig plystrer den. Jeg har ganske ny micro så min piper før 3 min. Ulempen med grøt er, fort mett-fort sulten. Men duuu så godt det er!

 

#Trollblomst #Laktosefri #Laktosefritt #Melkefri #Julegrøt

5 kommentarer

lisarorvik

02.12.2015 kl.19:13

Dette så veldig godt ut :)

Tone

02.12.2015 kl.19:37

Den er veldig god den :) Smaker godt for det om det er laktosefri. Det er mange som tror at laktosefri ting ikke smaker det samme som vanlig melkeprodukter. Jeg har litt laktoseintolleranse så jeg prøver også å bruke matvarer som er laktosefri eller laktoseredusert ;)

Trollblomst

02.12.2015 kl.20:14

Tone : Når jeg startet å holde meg unna melk synes jeg ting smakte rart. Det har blitt noen år siden, nå er heldigvis utvalget blitt veldig bra! Før fantes kun soyamelk og rismelk som alternativer å erstatte vanlig melk med, de synes jeg fortsatt ikke er så gode. Det ene slaget soyamelk kan gå, men etter at Tine kom emd laktosefrie varianter har jeg ikke drukket en dråpe soya :D Her i hjemmer bruket vi kun laktosefritt/redusert. Ber vi andre på middag sier vi ingenting om at vi har brukt slike produkter, alle blir like overrasket over hvor likt det smaker "vanlig" mat. :D

Silje Arntzen

02.12.2015 kl.20:55

nam nam :)

idaeo

02.12.2015 kl.21:16

takk for kommentar, ha en fin advent! Nå frista det sykt med grøt! :-D

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits