Tips mot nuppete klær?

I mange tilfeller får man virkelig kun det man betaler for. I andre tilfeller får man så mye mer enn de stusselige kronene. Og en sjelden gang får man mindre. 
I sommer kjøpte jeg en nuppefjerner på ebay. Link her. Fordi jeg hadde en BH som var skikkelig nuppete i stroppene, den holdt til det selvom lyden den lagde var skjærende... Prøvde den igjen tidligere i dag på en genser, det ble visst litt for mye for denne billige saken til 17kr. Selvom jeg i utgangspuktet er fornøyd fordi den holdt til plagget jeg kjøpte denne til er jeg allikevel skuffet. For nå har jeg en genser som er litt nuppete , skal jeg gidde å kjøpe enda en av denne med dårlig kvalitet pga denne ene genseren? Har du noen andre tips mot nuppete klær?

#Trollblomst #Ebaytips

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. Siden du er innom, legg igjen en kommentar da vel! trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits