Adblock og VG.no-reklamer


Jeg har så klart Adbock i nettleseren min fordi det er så syyyykt mye reklame på spesiellt, vg, dagbladet og sol.no. Å ha blinkende reklamedritt som distraherer meg når jeg leser klarer jeg ikke, derfor har jeg sperret de og det er bare så deilig!

Det synes veldig dårlig på bildet, men det står:
"Hei, kjævre VG-leser!
Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitlister oss sik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde"

"Ved å skru på annonnser, hjelper du å finansiere tidkrevende og viktig jounalistikk"

Argumentet deres er for tynt btw, dere er IKKE en gratis nyhetskilde som dere skriver, det er veldig mange av deres innlegg som er vg+ og må betales for! Løgnere!  Allikevel maser VG om at man skal ta av adblock, noe så idiotisk! Det er jo seriøst nesten mer reklame enn nyheter om man ikke sperrer! Glem det VG, jeg kommer aldri til å ta av adblocken , ever!

Vel, who cares! Slutt å mas! Dere får garantert nok støtte fra staten! og for all reklamen i papiravisen og vedleggene!

Vent, la meg tenke.... Nei, NEVER!!!!
 

#Trollblomst #VG #Adblock #Reklame #Popups

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

30, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits