Curamed mot forkjølelse


Var helt tett i både hals og nese i romjula. Var på apoteket for å hente ut resept på Cosylan hostesaft. Kjøpte da med denne esken med halspastiller fra Curamed på apoteket samtidig.
Denne var det flere goder ved. Godene ved denne er at den lindrer hoste & hals, varmer irritert hals, lindrer hoste og at den myke kjærnen smører sår hals. Jeg trengte absolutt alt det der!
Joda, den lindret faktisk den irriterte halsen min en liten stund... Men fyttihelvete å dritt den smakte!! Heldigvis var smakssansen min for det meste redusert så lenge jeg brukte denne!

#Trollblomst #Forkjølelse #CuraMed

Én kommentar

Maren

27.01.2016 kl.19:25

Hehe måtte le, du skriver akkurat det samme som jeg følte da jeg smakte på dem. Kommer ikke i min munn en gang til, men sikkert effektiv for de som greier å spise dem:). Ønsker deg en fortsatt fin onsdag:). Klem

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits