Fuckings valentines day.. Igjen.. Nå værre enn noen gang!


Hva er valentinesday? Hva er det for deg? Når begynte du å "feire" denne dagen?

For meg er denne dagen 100% rein bullshit!
Det er ikke fordi jeg ikke har kjæreste eller har dårlig minner fra denne dagen , jeg har nemlig allitid ment det samme!
Det er kanskje moro for de på barne og ungdommskolen om man får en rose av avstandsforelskelsen sin, men samtidig er det latterig å være avstandsforelsket måned etter måned for å vente på å gi et tegn først på denne dagen.

Har man en kjæreste og er i et seriøst forhold trenger rett og slett ikke denne fjollete dagen. Du kan vise for din kjære at du setter pris på h*n hvilken som helst annen dag hele året, gjerne flere dager i året også. Jeg var engang sammen med en fyr, vi var sammen i ca 3 år, og jeg fikk 3 blomster av han, alle på valentinesdagen ,enda jeg sa jeg ikke brydde meg om denne dagen å sa jeg hadde satt pris på de flotte rosene om jeg bare hadde fått de på en annen dato(!), klarte han aldri å kjøpe den forbanna buketten annet enn den 14.februar! Latterlig, samtidig veldig enklet for menn, for de blir minnet på dette...

Heldigvis deler min samboer det samme synet som meg på dette tullet! Så 14.februar den ene dagen i året vi ikke gjør noe som helst romantisk i rein protest mot denne latterlige trenden!  Har du sett i reklamekatalogene til de forskjellige butikkene den siste uka? De er stapp fulle av alt mulig slags tral de har klart å prente inn ett eller flere hjerter på! Bamser, lys, sjokolade, godis, puter, kopper, ballonger, fat, gensere, mobiletui, bilder, rammer, kort, statuer, gaveposer, sengetøy, kjærlighetsfilmer osv. Denne dagen har kun blitt så poopulær fordi dere der ute faktisk kjøper alt dette skrotet år etter år, butikkene tjener fett på idiotien deres så det er klart det blir mer og mer utvalg hvert år!
Hvor kult synes du det er at hele kjøkkenskapet er fyllt med kaffekopper med bamser og hjerter?

Morsdag og farsdag synes jeg er viktig å ha mtp at de færreste faktisk viser foreldrene våre hvor mye de betyr for oss resten av året. Her holder det med en blomstebukett, sjokolade, middag, sokker, genser. Slutt å kjøp allle disse "verdens beste mamma/pappa" hvert eneste år! Det mister liksom hele verdien når man sitter der med håndkle, bilde, og mange kopper med denne teksten på.

 

#Trollblomst #Valentinesday #Valentindag #Morsdag #Farsdag #Hjerter

2 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

04.02.2016 kl.19:29

Er i et forhold, samboer. Men jeg synes egentlig at valentine er litt tullete ;)

Bruke penger på slikt liksom ;)

Trollblomst

04.02.2016 kl.19:42

http://hevhodet.blogg.no/

Ja ikke sant! Det er jo helt tullete hele opplegget!

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits