Aldri mer hvetemel!!Det er IKKE rart de som kutter gluten går NED i vekt! Herregud, det er jo fuckings lim jo, seee så forbanna ekkelt! ÆÆSJ!
Glad jeg nettopp har bestillt kokosmel og sesamel fra iherb! Det er virkelig ikke rart at man blir tung i magen etter å ha spist brød, boller eller pasta! Dette bilde OG videon var så ekkelt at jeg har lyst til å gå å kaste alt jeg har i skapene med mel i seg! :/ Dette gjør jo at man får psykisk cølaki, med det mener jeg at man kutter ut mel kun fordi man ikke liker synet og ikke fordi kroppen ikke tåler det. Akuratt nå kunne jeg ønske jeg hadde glutenallergi, grøss.Hvorfor i alle dager skal de vise oss sånne ekle men sanne greier?
Link til hele artikkelen som hører til bildet her.
Link til kun videoen fra youtube her.

Tilfeldigvis for et par tre uker siden bestillte jeg noen alternativer til hvitt mel, sesamel og kokosmel. Disse har jeg fått i posten alt, men ikke testa. Hvordan disse brukes, er jeg litt usikker på enda. Jeg så for en stund siden en blogg med noen oppsrifter med disse typene, skal visstnok være sunnere enn vanlig hvitt mel. Og etter den videon som kom i dag finnes det ikke tvil i mitt hode lengre om at jeg tok et bra valg!

 

Iherb sesamel  her


Iherb kokosmel her

For førstegangshandlere an du buke rabattkoden MZV825.
Prøv å gjør kurven lett nok til at du kan bruke Airmail, det er billigst.
Handle heller 2 ganger om det blir for tungt ;)


#Trollblomst #Iherb #Glutenfri #Glutenfritt #Kokosmel #Sesame

3 kommentarer

Q. Vyvy

05.02.2016 kl.20:37

Så nice med rabattkode! Det skal jeg sjekke ut :-)

Hellaaa

06.02.2016 kl.16:10

Iherb har mye bra og til en billig penge mange av tingene også. Så er det jo veldig kjekt med rabattkode :D

Trollblomst

06.02.2016 kl.16:42

Q. Vyvy og Hellaaa

Ja, jeg eeeelsker Iherb kjempeutvalg der bare man tar seg tid til å forstå siden litt! jeg finner seriøst noe nytt hver gang jeg er innom, å jeg er innom flere ganger i uka. :D

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits