The 100 VS WalkingDead. Ser DU også likheten?


Har du sett "The 100"?
Fant sessong 1 på Netflix, og fant resten av det som har kommet på nett.
Sessong 1 var ganske bra, men det dabbet av på slutten, halve sessong 2 var crap og sto egentlig bare på i bakgrunnen mens jeg gjorde andre ting, det samme gjorde de 5 episodene i sessong 3. Kommer ikke til å se resten. Serien er altfor mørk, altså i farge, så det er mye man ikke får med seg. Scenene går fort og det er ofte man ikke ser hvilke personer som faktisk var i scenen. De snakker også til tider uklart.
Det mest irriterende er at det hele tiden kommer inn nye grupper med folk i ca hver episode så det er vanskelig å hlde styr på dem, særlig siden mange av de går med masker og ansiktsmaling. Det virker som om dette er en evigvarende serie.


Den minner faktisk veldig om walking dead. Der en gruppe mennesker går og går uten å ha et hjem, så må de kjempe og sloss mot alt de møter, selv de som ikke er zombier- altså "sine egne".
Noe annet som også er likt er at det er en folkegruppe som har et "fristed", i begge seriene mener begge lederne at stedene er: for perfekte for godt til å være sant . Begge gruppelederne er så klart skeptiske å leker csi,sherlook og alt på en gang og har så klart rett, det viser seg at de tapper folk for blod og spiser dem. OG en ting til, det er zombier i den ene og zombielignende i den andre- så klart spiser begge mennesker.
Mon tro om seriene faktisk har den samme ressigøren?


#Trollblomst #The100 #WalkingDead

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

29, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits