Deler du giveaway-innlegg på facebook?Til dere som deler alt av konkurranser og giveaways fra forskjellige butikker, hoteller osv på facebook.

HVA i alle dager får dere som bor i oslo til å gidde å dele et innlegg fra Europris i BODØ!? Tror dere virkelig at de sender deg en flybilett og et hotellopphold så du kan komme å fylle påskegget ditt med smågodt for en stusselig 50-lapp?

Eller tror du Kitchn i Hammerfest sender deg den kaffekanna i posten helt ned til Lindesnes?
NOPE! De plukker så klart ut lokale deltagere, i håp om at de kommer tilbake å handler fordi de fikk denne ene tingen gratis! De prøver å vinne tilitten din, og deg som fast kunde! Derfor er det logisk at de plukker ut en som bor i samme by! Thats it!

SLUTT å del sånne pissinnlegg!
Del de innleggene som er innen en rekkevidde som du gidder å dra for å hente! Da har du kanskje en minimal sjangs også.
Det eneste du gjør når du bor på andre siden av landet å deler et innlegg for å vinne stusselig sukker formet som figurer er at du fremstår som en nøden fattig idiot som ikke har råd til å kjøpe godis på europris til 6,90kr kg selv, pluss at du gir dem gratisreklame! Når jeg ser sånne idiotinnlegg på min forside trykker jeg på "vennen" å ser at hele veggen til h*n faktisk er full av sånne deleinnlegg.. Seriøst skjerp dere a! Please!

Har dere forresten lagt merke til at i 90% av sånne giveaways står det at du skal skrive "JA" og del gjerne. Det betyr at du IKKE måååå dele for å være med. Det er bare dere lettlurte som TROR det gir dere en ekstra sjangse. Dere tror at om dere skriver ja, liker og deler- så har dere 3 sjangser isteden for 1 som dere får om dere kun skriver ja.
Jeg ler av dere! Hardt! Veldig hardt!

 

#Trollblomst #Facebook #Giveaway #LikeShareWin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits