Ja, gutter UTEN hår blir også gift!Dette er seriøst noe butikker/produsenter og vareutviklere må ta til seg!
Jeg er forlover for ei venninne som skal gifte seg til sommeren.
Dumme meg sa ja til å hjelpe henne å finne en kaketopp til bryllupskaken, skal si deg jeg angrer! Jeg har sett mange fine opp gjennom årene, men har aldri tenk på at det er såå vanskelig å finne en som faktisk passer brudeparet!
Hårfarge, kroppsform, kjole, øyefarge, posisjonene de står i, med eller uten tekst osv osv. Valgene er faktisk ekstremt mange!

Det første jeg la merke til da jeg begynnte å titte var de sinnsykt overprisa prisene! Seriøst, for å få en figur som faktisk har maling PÅ leppene og ikke rundt må man over 500kr, og noen koster 650kr! For en figur som tas av kaka så fort kakespaden treffer marsipanlokket!
Så til problemet.... Da de gifter seg er de ganske langt i graviditeten så magen synes, derfor vil jeg finne en topp med nettopp mage, jeg fant etterhvert det. Da kom jeg på enda et problem, han er jo skinna! Jeg har lett og lett, googlet og søkt alt jeg klarer, men finner ingen brudgom uten hår! Grunnen til at han har skinnet seg er så klart at han har veldig høye viker og begynnende måne, så tror ikke han synes det er moro med en kaketopp med fyldig manke. Det er ikke sikkert han enser det engang siden vi jenter tenker annerledes enn gutta tenker du sikkert nå.. Overraskende nok gjør de det, jeg kjenner flere gutter som har begynnt å få viker, måne eller tynt hår, og det er faktisk et sårt teama. Det hadde vært utrolig kjedelig og trist om en figur til flere hundre skal få brudgommen til å føle seg gammel eller stygg pga håret på selveste bryllupsdagen....

For ja, det er faktisk sånn at gutter uten hår også blir gift!!

 

#Trollblomst #Bryllup #Viker #Hårtap  #Forlover

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

30, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits