Kule barneplaster fra Iherb!


Morsommme plaster hjelper når barnet har slått seg å gråter!
Ikke det at det hjelper på selve smerten, men fokuset blir litt borte fra såret når man titter på et plaster med kule motiver! Dette husker jeg selv fra jeg var liten faktisk. Og hvis man visste at det lå en pakke med plaster i medisinskapet på badet, ville man ha plaster på så fort man bare dunket borti noe. Da har man kanskje FOR kule plastere? ;) Sjekk ut disse kule plasterne fra Iherb! De ha varianter som Frost, svampebob, turtles biler, barbie, prinsesser, star wars, snoopy Mikke mus og hello kitty. De har også smarte plaster med antibiotika, mulig dette betyr noe annet i denne sammenhengen.. Kanskje de mener rensevæske av noe slag?

Alle disse variantene kommer i pakke med 20stk i forskjellige størrelser. Prisen er også lav, 27kr pakka.
Link her. Det som er så bra med plaster er at de veier lite, så man får mange pakker før frakten øker.
Som et eksempel kan man som førstegangskjøper med dagens kurs kjøpe 4 pakker til 99kr inkl frakt! 4 pakker er ikke så altfor mye å ha i skapet om man har barn. Da kan man også variere litt på mønsterene så det ikke blir det samme hver gang. (som førstegangskjøper får man 40kr i rabatt med koden MZV825) Har du handlet før kan du feks opprette en ny profil for å få rabatten.

Har selv bestillt 4 av disse nå, spent på hvor fine de er, kommer til å legge ut bilde av dem da jeg får pakken i posten :)
Jeg kunne lett brukt disse selv, de standar brune er så kjedelige!
Alle har plaster hjemme, har du vanlige brune eller med noe mønster?

#Trollblomst #Iherb #Plaster #DisneyPlaster #Frost #Prinsesser #Svampebob #Turtles

2 kommentarer

Henriette Celin

02.05.2016 kl.22:35

Er noe med morsomme plaster til barn tror jeg (:

Trollblomst

03.05.2016 kl.19:29

Ja, Henriette Celin , det ka være en day saver! ;D

Skriv en ny kommentar

Trollblomst

Trollblomst

30, Rygge

29år.Forlovet.Ingen barn. Tanker, irritasjoner, tips, anbefallinger og random shit! Følg meg gjerne om du ønsker litt spenning, du gjetter nemlig aldri hva mitt neste innlegg handler om ;) Har mild dysleksi så om du ikke tåler skrivefeil, gå vidre. trollblomst@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits