Tips til billigere frakt på Iherb + rabattkode!


Selvom Iherb har endret fraktprisene er det fortsatt mulig å få frakt til kun 38kr!
Hvis man er innom for å impulshandle litt eller se på julegaver er det faktisk mulig å finne masse bra fortsatt, selvom frakten har økt!
Det er masse småting man kan kjøpe på iherb, godteri, sukkerfritt, glutenfritt, vegan, organisk, babyleker, leppepomader, sminke-masse sminke, vitaminer, atkinsbarer, såper, mat og mye mer! Hva med å kjøpe sukkerfritt godteri å legge i en kurv med cellofan rundt å gi til besteforeldre, tante eller en nabo? Sminkepakke til ei venninne? - Klikk her for link til E.L.F produkter.  Småting til advendskalenderen til barna eller venner?  Mulighetene på iherb er uendelige, jeg elsker iherb, men hater at de har økt frakten! Jeg må bare bite i det sure eple å betale mer i frakt, for jeg elsker produktene på denne siden!!
Bruker du denne oversikten er det enklere for det å beregne frakten, og man får lagt ganske mye ting i kurven som veier 1kg!
Bruker du koden MZV825 får du rabatt på den første orderen din, har du handlet før kan du feks lage deg en ny bruker så du kan benytte koden.


000 gram - ca. 300 gram = kr 38
300 gram - ca. 500 gram = kr 75
600 gram - ca. 1000 gram = kr 110

#Trollblomst #Iherb #Netthandel #Julegaver #Kalendergaver


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits