Smaker til vann eller sodasteamSteviadråper! Perfekt i diverse drikker!
Har du testet noen av disse?
Jeg bruker "Coffee & tea pack" i kaffelatte, kjempegode! Smakene vannilje, toffe og sjokolade.
Har også "water pack" som jeg bruker i vann sammen med isbiter! Smakene skogsbær, sitron og appelsin.
Neste gang skal jeg bestille "party pack" som har koosnøtt,kanel og peppermynte. Sikkert god i både drinker, vann og kaffe.
"Soda pack" må også testet ved neste bestilling, smakene cola, drue og ingefær.

Da jeg bestillte de 2 pakkene ved min forrige bestilling blei jeg skuffet over hvor små de flaskene var.... Helt til jeg testa dem... De er jo superdøye! I en 0,5liter med kaffelatte holder det med 2-3 dåper! Noe mer enn det blir for mye å det smaker ikke godt. Husk derfor at du prøver med 1 dråpe først for så å øke. Jeg har aldri brukt mer enn 3 dråper uansett hva slags drikke jeg har laget med disse. Anbefaller disse istedenfor mye annen drikke! Har du sodasteamer, sånn som lager "farris", kan man lage sin egen brus. Perfekt siden disse er søtet med stevia som er mye bedre enn hvitt sukker.

Dette er produkter fra iherb.com , en side med utallige fantastiske produkter både for allergi, trening, vitaminer, såper, sminke, baby osv osv! Link til alle dråpene her.
Bruker du koden MZV825 får du rabatt på den første orderen din, har du handlet før kan du feks lage deg en ny bruker så du kan benytte koden. De har endret fraktprisene sine en del, men holder du deg til dette skjemaet er det enklere å forstå fraktprisene:
000 gram - ca. 300 gram = kr 38
300 gram - ca. 500 gram = kr 75
600 gram - ca. 1000 gram = kr 110

 

#Trollblomst #Stevia #Iherb #Rabattkode #Sodasteamer #Kattelatte #Lavkarbo #LCHF #LowCarb


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits