Tiggere. Utrolig sjenerende! Er dette egentlig lovig?

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSGgTAlWTo6Rr4TgilaxDZSm336mFIOqi71oHn0ZMwFwexA_oEpjA
Er det flere enn meg som er drittlei av at disse folka sitter uten for ALLE butikker? Jeg føler et direkte ubehag av gå forbi dem der de sitter å ser stusselige ut med et slitent pappkrus eller en pappbit som sier "jeg er sulten!"

Tidligere i år kjørte jeg til en annen butikk om de satt forran min favorittsjappe-Kiwi, men nå er ikke den løsningen mulig lenger siden de sitter utenfor alle butikkene, til og med utenfor nordbysenteret og forran polet i strømstad sitter de å tigger nå! Noen få selger bladet men alle har de den forbanna papirkoppen forran seg. Også i gågatene har de satt seg ned.

Jeg hilste tilbake i starten, nå orker jeg ikke å se på dem engang! Jeg blir for provosert!
1.Hvis de har så innmari dårlig råd, hvordan kom de seg til verdens dyreste land, norge i førsteomgang? (Jeg har ikke selv råd til å dra på ferie i mitt eget land!)
2.Hvorfor er de her KUN på sommeren når det er varmt og godt, hvor er de på vinteren?
3.Hvorfor må de kaste så utrolig mye søppel rundt seg å rasteplassene de oppholder seg på?
4.Og ikke minst, hvorfor skal de dope ned unger for å få vår sympati?

Enten har de sløve unger fysisk på fanget eller ved siden av seg, eller de har et slitt "familiebilde" i hånda. Forundrer meg ikke at om i hadde tittet nærmere på de bildene at de samme unga går igjen i forskjellige byer i norge. For jeg tror at alle, ja faktisk alle som som sitter med de koppene utenfor butikkene er med i samme nettverket.
5.Hvorfor ellers er det KUN romerfolk og ikke alle andre typer innvandrere?
6.Har de egentlig lov av butikkene å sitte der?
7.Hvem går pengene til og hvordan har de råd til å komme hver vår.
8. Om man prøver å gi dem noe kaster de det fysisk tilbake på deg! Noe som er enda et tegn på at det kun er cash de kan sende tilbake til bakmennene! (Vært flere avisinnlegg om dette)

Jeg gir heller en 50-lapp til en narkoman på Karl-Johan enn å gi de tiggerne noe. Narkomane bruker ihvertfall pengene her i landet å blir ikke sendt til ufine bakmenn!

#Trollblomst #Romfolk #Tiggere #DraHjem #SendDemHjem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits